• urogin+ frontin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Milyen hatással van egymásra a Frontin tabletta és az Urogin csepp? Frontin napi 2fél szem, megiszom az urogin rá negyedórára kovályog a fejem. Ez a két gyógyszer együttes hatása lehet,vagy csak az alkohol tartalma a cseppeknek?? köszönöm Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a frontin témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Urogin gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, pszichiátriai gyakorlatban nem alkalmazzuk. Ami viszont tény, hogy a Frontint alkohollal társítani nem szerencsés, a benzodiazepinek (mint a Frontin) és az alkohol károsan felerősíthetik egymás hatását, olyan, mintha 1+1 nem kettő, hanem
        3 lenne. Kérdés az is persze, hogy az Uroginból milyen mennyiséget és milyen gyakran fogyaszt, vagy a Frontint milyen dózisban szedi.

        A másik tanulság, hogy az efféle gyógyoldatokat is megfontoltan kell használni, mert hiába relatíve alacsony az alkoholtartalma, az alkohol szorongásoldó hatása hatása miatt megszerethető, és lassú víz partot mos alapon bizony ez is lehet egy lépés az alkoholizmus felé!

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-25 09:51:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: