• Epilepsziás gyerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát! Ezekkel a módszerekkel már próbálkoztam. A probléma viszont az, hogy a kislányom 1 éves kora óta gond nélkül beveszi a gyógyszert, ez az ellenkezés most jött ki nála. Kérem segítsen megoldani a problémát! Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a epilepszia témában

        Kedves Anyuka!

        Továbbra is azt tudom javasolni, amit leírtam. Éppen azért, mert mostmár nagyobb a gyerek, talán eredményesebbek lesznek. Ha nem, fel kell keresniük egy gyermekpszichológust. Lehet, hogy az ellenállása mögött más tényezőket is kell keresni.

        Üdvözlettel:

        Kazimir Ágnes gyermekpszichológus

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-16 18:37:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 07:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: