• Mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nagyon stresszes volt az utobbi pár évem és nem is éltem nemi életet. Külföldön dolgoztam, nemrég hazajöttem és sjanos a libidom a béka segge alatt van. Nem is ment a kapcsolat sajnos úgy éreztem h üres vagyok és semmi nemi vágyam nem volt. Rá is ment a kapcsolatom. Eleve ez pánikba ejtett, voltam mellékvese és pajzsmirigy vizsgálaton is. szerencsére nem testi hanem lelki a probléma. Viszont rámült egy félelem hogy ugye még szeretem a nőket érzés.. Néha néha feljön bennem és alig tudok magátol a félelemtől megszabadulni, úgy hogy tudom h a nőket szeretem. Szeretnék újra ugyan az a férfi lenni aki voltam. Mi a teendő mit javasol? Köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a libidó csökkenés témában

        Tisztelt Kérdező, Pszichoterapeuta, vagy szexuálterapeuta kollégám segítségére lehet a szorongások hátterének feltárásában. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. szeptember 08., 15:17; Megválaszolva: 2017. szeptember 09., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: