• Változókor-gyógyszerszedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Mirzaten 30 mg gyógyszert szedek este 1 szemet, rivotril 0,5 mg este 3/4 szemet, és atarax 1/2-1/2-1 szemet. Pár napja erős hőhullámaim vannak éjszakánként így az alvás sem megy. Találtam egy gyógynövényes készítményt-Remifemin-poloskavész gyógynövény tartalmút, ami talán enyhíthetné a kellemetlen tüneteimet. Kérdésem az lenne, hogy szedhetem-e együtt a meglévő gyógyszereimmel? Válaszát előre is megköszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező, Azt javaslom, hogy nőgyógyásszal konzultáljon arról, hogy panaszait vajon a változókor okozza-e. Ez esetben indokolt lehet a Remifemin szedése. Bár a Remifemin nem lép kölcsönhatásba a többi gyógyszerével, mégis úgy látom, hogy kevesebb féle, de hatékonyabb gyógyszerelés volna célszerűbb. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. augusztus 21., 09:07; Megválaszolva: 2017. augusztus 21., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: