• Remotivextra után szedhetem az ssri antidepresszánst ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr. Nő !Szorongásos ,pánikos,középsúlyos depressziót állapított meg a szakorvos nálam. Floxet 20 mg ssri antidepresszánst írt fel. Elfelejtettem neki mondani , hogy én 3 hétig szedtem a remotiv extra 500 mg-os orbáncfűves kapszulát ,de sajnos nem volt elég hatékony. Azt szeretném kérdezni ,hogy szedhető e a floxet a remotiv után rögtön , vagy esetleg várni kell vele pár napot hetet ? Köszönöm a választ !

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Gyógyszerváltás témában

        Tisztelt Kérdező, Nem kell várni, lehet váltani egyikről a másikra. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. augusztus 18., 13:07; Megválaszolva: 2017. augusztus 21., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: