• Floxet után orbáncfű tablettát lehet szedni ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő ! 2 hete voltam pszichiáternél . A panaszom enyhe gyomorideg,kedvtelenség . A doki floxet antidepresszáns tablettát írt fel 20mg / nap. Mellé kaptam rivotril 0,5 ös nyugtatót . 6 napig szedtem ,sajnos nagyon rosszul lettem tőle .A tüneteim iszonybatosan felerősödtek, és még ilyen pánikszerű érzés is elkapott naponta töbszőr, főleg a du i órákban és este .Ma már nem szedem . Azt szeretném kérdezni ,hogy vettem remotiv gyógynövény kapszulát és szedhetem e a floxet után rögtön vagy várni kéne vele pár napot ,hogy a floxet kiürüljön. A rivotrilt is szedhetem a remotiv mellé ? A gyógyszertárba nem tudtak mit mondani a kérdésemre , a doki meg elment nyaralni. Kérem válaszoljon . Köszönöm !

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás, hangulati zavar témában

        Tisztelt Kérdező, A Floxetet és a Remotivot egyidejűleg nem tanácsos szedni, de egymás után lehet. Emellett szedhető a Rivotril. Az utóbbi a hozzászokás veszélyével jár, a Remotiv pedig fényérzékenységet okozhat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. augusztus 11., 10:24; Megválaszolva: 2017. augusztus 13., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita ! 8 éve diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget,agorafóbiát és enyhe-közepes depressziót . 2009 óta szedem a cipralexet. Nagyon sokat segített ez a gyógyszer ,tünetmentes lettem tőle. Viszont utóbbi 8-9 hónapban...