• gyógyszer váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Mirzaten 15 mg-ról váltok gyógyszert dulodet 15mg-ra.Az orvosom /akit nagyon szeretek,/ szabadságon van és nem szeretném zavarni. Azt mondta, hogy egyik napról a másikra /este szedem/cserélem a két gyógyszert. Kicsit elbizonytalanodtam, hogy jól értettem-e mert láttam, hogy a két gyógyszer hatóanyaga más.Jól értettem a váltást és az új gyógyszernek is várhatóak mellékhatásai? Válaszát köszönöm.Kati

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerváltás témában

        Tisztelt Kérdező, a leírásban az szerepel, hogy nem javasolt a két készítmény együtt adása. Ezért, - bár a 15 mg Dulodet kifejezetten alacsony mennyiségnek számít, - én mégis javasolnék néhány nap szünetet a két gyógyszer között. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. június 08., 15:51; Megválaszolva: 2017. június 12., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: