• kiütés lehet pszichés okok miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr nő! Jó pár éve kiütéseim lesznek.Felkerestem egy börgyógyászt aki kivizsgált és azt mondta ,hogy semmi bajom .A kiütéseim krónikus csalánkiütésnek bizonyultak ,mert olyan lesz mint a csaláncsipés. Arra jöttem rá ,hogy ha felidegesedek vagy netalán idegeskedek valamiért akkor jelennek meg a kiütések.A testem bármely részén előjönnek ,nagyon viszketnek és egy jó félóra után már nem is látszik semmi a helyén .Szeretnék már meggyógyulni ,mert nagyon kellemetlen és gyógyszert is szedek ,ami pedig nem jó.Csalánkiütésre kértem gyógyszert és azt szedem. Előre is köszönöm szépen segitségét.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pszichés alapon fellépő kiütések témában

        Tisztelt Kérdező, A csalánkiütés hátterében sokféle ok állhat. Ezek egyike, hogy feszültség, izgalom, szorongás hatására is megjelenhetnek ilyen elváltozások. Esetleg meg lehetne próbálni, hogy nyugtató / pl. Rivotril/ bevétele befolyásolja-e a lefolyását az elváltozásnak. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. március 27., 11:20; Megválaszolva: 2017. március 28., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: