• Agybetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő / Doktor Úr! A testvérem most van leszokóban a marihuánáról és pánikrohamai vannak, folyton azon jár az agya, hogy agybeteg, hipochonder lett. Attól fél, hogy meg fog bolondulni. Kihez forduljunk ebben az esetben? Nyugtatót nem akarunk adni neki semmiképpen, mert egy idő után az is függőséget okoz. Nagyon féltjük, hogy baja lesz/van. Kérem sürgősen segítsenek. Nagyon köszönöm, Beáta

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a marihuana, pánikroham témában

        Tisztelt Kérdező, Pszichológushoz, vagy pszichiáterhez lehet fordulni ebben az esetben. Léteznek olyan ambulanciák is, ahol speciálisan a drogfüggőséget, illetve ennek utóhatásait kezelik. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. március 04., 19:12; Megválaszolva: 2017. március 05., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: