• Abortusz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy két napja volt művi abortuszom, mert nagyon beteg volt a babám, 3 rendellenességet is diagnosztizáltak nála, de a legsúlyosabb a szív rendellenes fejlődése. Nagyon nem akartam és iszonyatosan vártuk a babát a párommal, családommal és teljesen kikészültem lelkileg, egyszerűen nem tudom feldolgozni, nagyon fáj és képtelen vagyok másra gondolni, mondhatjuk úgyis, hogy lelkileg összeomlottam. Képtelen vagyok még vissza menni dolgozni a hatalmas lelki fájdalmam miatt ezért az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mennyi időt lehet táppénzen tölteni? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Nikolett

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a lelki megrázkódtatás témában

        Tisztelt Kérdező, Háziorvosa tarthatja táppénzen. Ha szükséges, néhány hét elteltével pszichiáter kollégához irányíthatja Önt, aki megtámogathatja a táppénzben tartását. A veszteség feldolgozásában is kérheti kollégám segítségét. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 06., 12:31; Megválaszolva: 2017. február 07., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: