• szedules

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeptemberben kezdődött eggyik délután hogy el kezdtem érezni mintha valami miatt nem lennék egyensúlyban. Kívülről nem látszott de napi 24órában érzem de csak járás közben mintha dölöngélne picit a világ. Voltam szemésznél neurologusnal vervetelen, otoneurologiai kivizsgalason koponya mr sehol semmi. Periodusokban erősödik aztán gyengül ez az érzés ami hetente változik. Szedek betarevint hónapok óta de nem segít. Vissza mentem már szinte minden orvoshoz de senki sem tud semmi újat mondani. Psziciáternél még nem voltam. Lehet hogy ez a probléma pszichés? Ha igen van gyógyszer ami tudna segíteni?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szédülés témában

        Tisztelt Kérdező, Igen, a szédülés lehet pszichés alapon kialakuló tünet. Érdemes lenne felkeresnie egy kollégámat. Gyógyszeres kezelés lehetősége is felmerül. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 01., 20:42; Megválaszolva: 2017. február 06., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: