• Szorongás vagy több?/vagy ez más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Úgy érzem mintha minden körülöttem lévő dolog rám nehezülne, rám "esne", meg mintha elveszteném a kontrollt. Gondolatok kínoznak pl. kigondolom azt, hogy ártanak nekem a hangok és úgy lenne akkor tényleg jó ha semmit nem hallanék és amikor hallok valamit ezt a gondolatot tartom magam előtt és valami szörnyű hogy milyen kellemetlen érzést érzek belül, egy darabig így megy aztán egy idő után hozzászokok és már annyira nem érdekel, viszont ha egyhez hozzászoktam akkor meg jelentkezik egy újabb és az is kellemetlen. Persze van mikor nem jelentkezik újabb mivel az előzőt emésztem még, de abba már belefér egy kis boldogság is. Nagyon rossz így élni, megkeserítik az életem :( erősnek kell lennem, épp ezért elterelem a figyelmem munkával, vagy valami hobbival, de ezek a gondolatok attól még ott vannak szomorúnak érzem magam. Ha erről a problémáról próbálok beszélni azt tapasztalom hogy az emberek nem értik meg és igazából én sem, mert nem értem hogy miért félek ezektől a gondolatoktól, de félek. Kaptam már olyan választ is mástól, hogy ez nem szorongás, de ha nem az akkor mi? szeretnék válaszokat.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongások, hanghallások témában

        Tisztelt Kérdező, Sajnos én sem értem pontosan. Kevés ez így írásban. Azt javasolnám, hogy keresse fel egy kollégámat személyesen, és részletesen mondja el neki, miket érez, hall, gondol. stb. Így várható érdemi segítség. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. január 28., 18:07; Megválaszolva: 2017. január 28., 20:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: