• Xanax SR miért nem hat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Hét éve küzdök szorongással, probáltam leküzdeni de nem sikerült. Normális életet élek, család,munka rendben. Egy éve fordultam pszichiáterhez, aki frontint irt fel 0.25- ből 3*1tbl.és jártam hozzá beszélgetni. Semmit sem ért, se a beszélgetés sem a tabletta. Késöbb felemelte a frontint 3*1 0.5-re ebböl én kevesebbet vettem be 0.25-0.25-0.5 ! A szorongas állandó ok nélküli, és rengeteg fizikai tünet társul hozzá; bizonytalanság érzés, nyelési nehézség,fül sípolás, stb. Most egy másik pszichiáterhez fordultam ő megváltoztatta a gyógyszert xanax SRt adott napi 2* 0.5 reggel és este, ennek negyedik napja , hogy ezt szedem, eddig semmi sem lett jobb sőt most már aludni is alig tudok,ami eddig soha sem volt gond, az esti 0.5 frontin bevétele után 5- 10 percel elaludtam és reggel kipihenten ébredtem! Most viszont este 8- kor beveszem a xanax SR 0.5 és még éjfélkor sem alszom, olyan mintha az agyam zakatolna, és ez nem hagy elaludni, ettöl most még rosszabbul vagyok mint eddig, a kialvatlanság kikészít. Sajnos az orvosomhoz majd csak febr 13. - án tudok visszamenni, de ő a lelkemre kötötte , hogy így szedjem ahogy előirta, de így nem jó, a kérdésem az lenne, mikor vegyem be , hogy aludni tudjak? Miért nem hat? tudom hogy az SR egy lasabban ható változat, ezért vettem be este 8- kor hogy 10-11 körül már legyen hatása de nincs! Mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm! A

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongások témában

        Tisztelt Kérdező, A Xanax és a Frontin hatóanyaga azonos. Tényleg az a különbség, hogy az SR elhúzódó hatású készítmény. Nem gondolnám, hogy 8 előtt kéne bevenni. Talán mégis vissza kéne térni a Frontinra a legközelebbi találkozásig, és akkor elmondani, mit tapasztalt. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. január 23., 12:09; Megválaszolva: 2017. január 23., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: