• Paroxat emelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktornő! Régóta kezelt pánikbeteg vagyok.Gyógyszereim: 0,5 mg-os Rivotrilból 3x1.de sok esetben csak 2x1-et szedek mivel jól vagyok.valamint reggel 1 paroxat. Sajnos az elmúlt napokban sok haláleset történt körülöttem és izgalmak értek talán ezek is befolyásolják,hogy napok óta szorongom. Már volt,hogy másfél rivotrilt bevettem és utána is még éreztem szorongást. Azt szeretném kérdezni,hogy ideiglenesen nem emelhetném e meg a paroxatot 30 mg-ra? Bet.tájékoztató szerint 10 mg-onként szokták emelni. Válaszát várva maradok Tisztelettel: András U.I Kezelő orvosom dr.Haller Eszter elhunyt.azt sem tudom kihez fogok tartozni. Ezért kérem az Ön válaszát!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszerszedés témában

        Tisztelt Kérdező, Meg lehet emelni a Paroxatot, de azt tanácsolnám, hogy azért beszélje ez meg a kezelőorvosával. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. január 21., 20:07; Megválaszolva: 2017. január 22., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: