• Levegövétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt azeretném kérdezni hogy én egy 21 éves fiu vagyok és sokszor olyan érzésem van hogy nem kapnák levegöt mitöl lehet?? és ha autót vezetek akkor sokszor szédülök meg egyedül nem merek menni sehova félek hogy infarktust kapok mert már 1 éve csak szur az oldalamba meg a szegcsontomba de valamikor focizni se mertek mert félek hogy ha futok akkor nem fogok kapni levegöt már 1 éve nem is dohányzom

        WEBBeteg szakértő válasza a nehéz légzés témában

        Kedves 21 éves fiú!

        Ahhoz, hogy kizárja a szív eredetű panaszokat, egy kardiológust érdemes lenne felkeresnie. Azonban tünetei hátterében nemcsak szervi, hanem pszichés eredetű problémák is állhatnak, ezért pszichiátriai szakrendelés felkeresése az ön esetében indokolt.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-22 10:40:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: