• Szivtajeki fajdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem. Egy 24 eves fiu vagyok. 2 evvel ezelott vegigneztem a nagynenem halalat,mondhatni hogy a karjaimban halt meg. Sokkot kaptam. 2 eve folyamatos szurast erzek a szivem korul(szivemben). Valaki azt mondta hogy a szivem nem fajhat csak az erek,de nem ez a lenyeg. Voltam orvosnal,csinaltunk verkepet EKG mindent rendben talaltak. Az erzes azonban nem mulik,lehetseges hogy idegalapon van mindez?? Azelott sosem ereztem ilyet,ejszakankent nem tudok elaludni van hogy a surgossegin kotok ki mert ugy kalapal a szivem hogy majd kiugrik. Es amit akkor csinalnak EKG azon is minden stimmel. 2 eve nem tagit az erzes...MI OKOZHATJA EZT(vagy mi lehet ez)???? Elore is koszonom. Es elnezest a helyesirasi hibakert.

        Dr. Árki Ildikó válasza a szív szúrás témában

        Kedves Kérdező! Panaszainak lehet pszichés eredete, az átélt trauma hatására, amelyet még nem sikerült feldolgoznia. Ehhez, a szervi eredetű ok (szív, pajzsmirigy) kizárása után, szakember segítségét (pszichológus, pszichoterapeuta) kellene kérnie.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2013. február 08., 06:30; Megválaszolva: 2013. február 09., 22:45

        Tudjon meg többet: szív szúrás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő Számomra nem ez volt a legkellemesebb nyár, a nyáron tapasztaltam a depresszió tüneteit, folytonos levrtség, rossz közérzet, rossz emlékezet.. sokszor pár órával ezelötti dolgokra nem emlékeztem, ennek kiváltó oka volt a...