• Mellkas körül nyomás szokott fellépni, mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Továbbá szúrni is szokta mellkas körül (úgy, mint amikor futás közben szokta a tüdőt). Tehát mitől lehet ez, lehet-e infarktus? Amúgy eléggé aggódós, stresszes típus vagyok

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A tüneteket okozhatja a stressz, de szervi ok sem zárható ki, ezért először egy kivizsgálás javasolt a háziorvosnál. Ha szervi ok nem igazolódik, akkor javasolt relaxációs technikák elsajátítása, illetve pszichológus felkeresése.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 26., 13:20; Megválaszolva: 2011. december 27., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: