• Mellkas körül nyomás szokott fellépni, mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Továbbá szúrni is szokta mellkas körül (úgy, mint amikor futás közben szokta a tüdőt). Tehát mitől lehet ez, lehet-e infarktus? Amúgy eléggé aggódós, stresszes típus vagyok

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A tüneteket okozhatja a stressz, de szervi ok sem zárható ki, ezért először egy kivizsgálás javasolt a háziorvosnál. Ha szervi ok nem igazolódik, akkor javasolt relaxációs technikák elsajátítása, illetve pszichológus felkeresése.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. december 26., 13:20; Megválaszolva: 2011. december 27., 14:45

        Tudjon meg többet: mellkasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tiszteld Doktornő! A férjemmel kapcsolatban szeretnék segitségért Önhöz fordulni. Ő 38 éves, és korához képest nagyon nagyon feledékeny. Folyamatosan elhagy, elfelejt dolgokat, elfelejti hová teszi le, hol hagyja, stb. Ilyenkor egyfajta...
        Tisztelt Doktornő! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy a fiam (28 éves)egy hete pánikrohamot kapott. (Remeg a gyomra, aztán az egész teste és hány). Kihívtam az ügyeletet, aki 0,25mg-os Frontint írt fel neki. Elkezdte szedni, de ugyanúgy...
        Tisztelt Doktornő! Felszívódási zavarok miatt különböző vitaminokat és táplálék kiegészítőket szedtem a meglévő antidepresszáns ssri gyógyszereim mellé. Az lenne a kérdésem, hogy kialakulhatott-e szerotonin szindróma? Szorongásos...
        Jó napot kívánok.18 éves lány vagyok,szakmunkás tanuló.Kb két hónapja ismeretlen rohamok törnek rám,pl.ha össze veszem a párommal valami olyanon amiről nem tehetek és kimondom neki hogy nem tehetek róla,elkap egy,, ordítás, addig orditok...
        mostanaban ok nelkul szorongas tor ram bizonyos helyekn