• Személyiségzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hirtelen ugy megváltoztam,olyanokat tettem mondtam amikben magamra sem ismertem,vagy épp másnap nem emlékeztem rá. Hirtelen dühkitűréseim vannak az érzelmeim nem tudom megfelelően kezelni,pesszimista lettem! Soha nem voltam ilyen.Azért fordultam ide mert nincs igazán kiváltó ok.Az egyik pillanatban nagyon szeretek valakit a következő pillanatban már utállom.Utállok emberek közé menni kételkedek magamban is nem tudom miben hiszek vagy mit hiszek vagy tudok.Nem szerettem volna pszihologushoz fordulni mert nem szeretem ha segít valaki kivéve ha meg nem kérem! Kérek minnél hamarabb választ vagy hogy mit csináljak!

        Dr. Varga Tamás válasza a személyiségzavar témában

        Tisztelt Kérdező! A személyiségzavar nem hirtelen kezdődő állapot, a felnövekedés során, hosszú évek alatt kialakult zavart. Sok minden okozhatja a leírt tüneteket, lehetnek ezek pszichés zavarok, mint pl. hangulatzavar, szorongásos zavarok stb. Azt javaslom, ha tartós és sok gondot okoz, mégis forduljon pszichológushoz és kérje a segítségét. KI kellene deríteni, hogy pszichés zavar áll-e a háttérben és ennek megfelelően a terápiátmegválasztani.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. november 21., 23:19; Megválaszolva: 2011. november 22., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: