• Tesztoszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A tavasszal egy szövetminta/10 helyről/alapján igen kezdetleges prosztata rákot diagnosztizáltak.PSA 11.2 volt. Anandron tablettát/150mg 3 hónapig /és kapszulát kaptam a hasfalba.Beütemeztek műtétre, augusztusra.Az előkészítési vizsgálatok során/MRI/semmi elváltozást nem találtak.A mütét halasztva,új vizsgálat. PSA 0.04 LH 0.1 Tesztoszteron 16,1 augusztusban és ugyanez most is pedig május óta semmilyen gyógyszert nem szedek.65 éves vagyok,és az egyetlen panaszom a 0-ra csökkent erekció. Kérem Önt, írja meg milyen módon lehetne ezen segíteni. Köszönettel. István

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztattarák témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírása alapján Önnek kezdeti stádiumú, tehát műtéttel maradéktalanul gyógyítható, szervre lokalizált prosztata daganata van. Az ön által szedett gyógyszer úgynevezett kémiai kasztrációt okoz, ami a daganat működését ugyan leállítja, és a PSA értéket nulla közelire csökkenti, de attól az ön esetében a műtét a megoldás. Sajnos a gyógyszer mellékhatása a férfiasság csökkenése is.
        Ezen a médiákból olyan jól ismert gyógyszerekkel lehet segíteni, de a daganat maradéktalanul csak műtéttel lesz a szervezetéből eltávolítva. Ha még egyéb kérdése van, emailen személyesen szívesen válaszolok.

        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-21 16:57:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: