• Merevedési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webbeteg! 30 éves vagyok és a tavasszal elkezdtem szedni allergiára egy AVAMYS nevű orrsprayt. Furcsa mód ettől a libidóm emelkedett. Aztán mikor elfogyott éreztem hogy puhább vagyok és az allergiám is visszatért úgyhogy még 2 adagot elhasználtam. Most hogy elfogyott ráadásul nem is hirtelen hagytam abba merevedési zavaraim támadtak. Konkrétan puha vagyok és együttlét közben képtelen vagyok fenntartani a merevedésem. Nem volt még ilyen problémám ezért tanácstalan vagyok. Üdv Ferenc

        Dr. Kocsis István válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Olvasónk! A Avamys hatóanyaga glükokortikoid, ami közvetlenül a merevedésre nem hat, ám euforizáló pszichés hatása van, ami közvetve hat a merevedésre. Elhagyása után ugyanennek a lelki hatásnak a fordítottja jelentkezik, ami ingerlékenységben, levertségben mutatkozhat meg, de ez átmeneti.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2011. október 30., 12:15; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: