• Tesztoszteron pótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete urológushoz fordultunk a párommal potenciazavarok következtében. Egy vérvizsgálat során megállapították hogy a tesztoszteronszintem alacsonyabb a normálisnál (kb. 8.08 nmol/l), mindennek ellenére a doktor nem javasolt tesztoszteron pótlást, mert állítása szerint még fiatal (30 éves) vagyok. A gondom viszont az hogy egyrészt a tesztoszteron hiány okozta időnként előforduló "nemi vágy hiányt" szeretném megszüntetni - másrészt egyre több olyan problémám van, amit ez a betegség állítólag okozhat. Pl. túlzott fáradékonyság, koncentrációhiány, letörtség, fizikai és szellemi gyengeség, stb. Kérdésem az lenne hogy Ön szerint indokolt lenne-e a tesztoszteronszintem helyreállítása, illetve van-e erre valami olyan recept nélkül is kapható gyógyszer amit ajánlani tud!? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a merevedési zavar témában

        Kell még egy hormonvizsgálat ha az is alacsony akkor mérlegelni lehet a testosteron pótlást,de csak az esetben ha nem akarnak gyermeket, mert a nemzőképességet ronthatja.Nagy változást ne reméljen tőle a nemi élet terén. Addig receptre kapható potenciajavitót irasson, attól javulhat, a recept nélküli szerek nem hatékonyak,vagy hamisitott viagrát tartalmaznak, amit mondanak róluk az nagyrészt félrevezetés.


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 18:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: