• Lehet-e extraszisztoleval Viagra-t szedni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Holgyem/uram! Sajnos mar egy jo ideje gondok vannak a szexualis eletemmel fiatal korom ellenere. Feltehetoleg psziches problemak allnak a hatterben, de egyenlore nem tudtak kizarni az esetleges testi okokat sem (el kell vegeztetnem majd egy teljes koru hormon vizsgalatot is). Jelenleg jarok pszichologushoz, hatha sikerul fenyt deriteni a problemara. O javasolta, hogy mi lenne, ha kiprobalnam a Viagara-t. Nem allandora, hanem mintegy atmeneti megoldast. Feltehetoleg szinten psziches okobol kialakult nalam extraszisztole (sziv UH tobbszor volt es minden rendben volt, a 24 oras vizsgalat mutatott par esztraszisztolet). Erre es a kisse emelkedett vernyomasra jelenleg bisoprolol-t szedek (5mg/12,5mg-os tablettanak a felet naponta). A kerdesem az lenne, hogy emellett lehet-e szedni Viagra-t es ha igen, akkor mekkora dozisban? Esetleg kell-e valamilyen plusz kivizsgalas? Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel:

        Dr. Merth Gábor válasza a Viagra, potenciazavar, extreszisztolia témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben bizonytalan, javaslok egy kardiológiai vizsgálatot, ahol akár egy terheléses vizsgálattal egybe kötve eldöntik a szakértő kollégák, mit lehet és mit nem. (Protokoll szerint minden ilyen kezelés előtt ki kellene kérni kardiológus véleményét.) Így a válaszom az, hogy egy kardiológussal kellene beszélnie. Ha Ő nem határolódik el ettől, akkor minden probléma nélkül használhatja. Kezdve a legkisebb dózissal, mely ha nem segít, lépcsőzetesen felfelé haladva az effektív adagig. Mennyire aktív a szexuális élete? Mert a gyógyszer kiválasztást ez is befolyásolja (nem biztos, hogy a Viagra a "nyerő gyógyszer"...) Tisztelettel,


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor

        Kérdés: 2011. július 20., 15:41; Megválaszolva: 2011. július 25., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: