• Mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! 18 éves férfi vagyok és lenne egy olyan problémám, hogy a péniszem a hüvelybe hatolás előtt lelankad,minden más esetben teljesen merev. Lehet talán túlzottan félek a szex ennek a részétől, mit tudnék ezzel kezdeni? Szedjek valamiféle gyógyszert?

        Dr. Fekete Ferenc válasza a potenciazavar témában

          A pénisznek saját akarata van,hiába akarja ,hogy merevedjen ,annál makacsabb. Nem akarat kérdése ,hogy hányszor és meddig. Ha nem akarja akkor lesz merevedése,ha akarja elmúlik. Inkább lelki eredetűnek tűnik a panasza,de biztosat csak vizsgálat alapján lehet mondani./úgy sem mindig / Idegesség,rohanás miatt ellazulásra való képtelenség,félelem a korábban már átélt  kudarctól,teljesíteni akarás, túlzott önmegfigyelés -néhány dolog ami önnél a probléma hátterében lehet. Ne akarjon mindig maximálisat nyújtani, lazítson, beszéljen partnerével. Recept nélküli "csodaszerekkel " nem érdemes próbálkozni, nem hatékonyak,vagy  hamisított gyógyszert tartalmaznak. Ha nem sikerül ezeket leküzdenie jöjjön vizsgálatra, kezelésre. Nézze meg www.potenciaklinika.hu oldalamom a korai magömlésről és merevedési zavarról szóló oldalakat


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. június 20., 13:17; Megválaszolva: 2011. június 24., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: