• Nemi szerv probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot kivanok!azt szeretnem megkerdezni hogy van egy olyan problemam hogy mikor testi kapcsolatom van a felesegemmel akkor nagyon hamar elmegyek es utana mar semmit nem tudok csinalni mert mar nem kepes semmire a nemi szervem!ez valami komoly gond lehet?elore is koszonom valaszat!

        Dr. Fekete Ferenc válasza a korai magömlés témában

        A normális közösülés a pénisznek a  hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos , függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné ,hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható. Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet ,akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés. Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön . Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni. Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell. A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /. Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem. Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek ,nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba.A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.Többet www.potenciaklinika.hu oldalon olvashat erről


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. május 30., 10:48; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: