• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel kérdezem,hogy van e gyógyszer merevedéshiányára Hozzáteszem volt egy értágításom a koszorúérbe hálót tettek 2 éve és azóta szedek vérnyomás csökkentőt,tritace gyógyszert,tallintont és aszpirin protekszet kérem szíveskedjék válaszolni, hogy van e valami reményem Várom válaszát Tisztelettel: József

        Dr. Fekete Ferenc válasza a potenciazavar témában

        A merevedés csökkenése nem egy betegség, hanem egy tünet, egy következmény , ami mindenkinél más és más miatt alakulhat ki. Önnél az érbetegség okozhatja. A kezelés nemcsak valami szer szedéséből áll,vannak más elemei is/tanácsadás életmódra,nemi életre vonatkozóan stb./, de bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Mindazonáltal nem veszélyesek ,nem károsak. Önnél a szedett gyógyszerek és szívprobléma ismerete szükséges a kezelés mérlegeléshez. Recept nélküli szert ne szedjen ,mert káros,veszélyes lehet önnél. Forduljon szakemberhez.


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. április 11., 19:14; Megválaszolva: 2011. április 12., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: