• Potenciazavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Párommal két éve vagyunk együtt, jól megvagyunk, de kb. egy éve kezdődtek szexuális "problémák" közöttünk. Egyre többször fordult elő, hogy nem akarta olyan sűrűen az együttlétet, mint én, illetve közösülés alkalmával be sem tudtuk fejezni, mert rövid időn belül a merevedése megszünt. Próbáltunk nyugodtan hozzáálni a dolgokhoz, de a mai napig ez az állapot csak rosszabb lett. Már abszolut nem kívánja az együttlétet akár egy hónapig is el van nélküle, ha pedig együtt vagyunk vagy rövid időn belül elélvez vagy pár percig képes az erekcióra. Párom 5 éve magas vérnyomással küzd és erre szed is vérnyomáscsökkentőt (Tervalon 50mg 1×1). Nagyon megviseli lelkileg, hogy nem tudjuk egymást boldoggá tenni, de rendesen fél ezektől az alkalmaktól. Mit évők legyünk? Még fiatalok vagyunk és szeretjük egymást? 2011-01-24 09:13:10

        Dr. Csuth Ágnes válasza a potenciazavar témában

        Kedves Kérdező! A vérnyomáscsökkentő nem az a féle típus, mely gyakran okozna merevedési zavart, inkább egyéb ok valószínű.Javasolt teljes körű kivizsgálás, andrológiai szakrendelésre kérjen párja beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 01., 07:26; Megválaszolva: 2011. február 02., 09:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: