• Elpuhul a péniszem időnként

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A heti 4-6 együttlét során 1-2 alkalommal elpuhul a pénisz és csak kézi segítséggel lehet a magömlést elérni. A vágy folyamatosan meg van. Igaz túlsúlyos (110 kg) vagyok már vagy 40 éve, de eddig nem volt ilyen gondom. Vérnyomáscsökkentőket szedek (évtizedek óta) , ez így 115/75 körül van 65-70 pulzussal. A szedett gyógyszerek (Norvasc,Meforal, Zocor, Concor és a Co-Renitec, Aspirin protect) közül a Co- Renitec és a Concor betegtájékoztatóján van a mellékhatások között utalás a merevedési zavar ill. az impotencia megemlítve. Lehet hogy itt, vagy talán máshol kell az okot keresni ???? Előre is köszönettel várom válaszukat.

        Dr. Fekete Ferenc válasza a merevedési zavar témában

        Önnél a magas vérnyomás mellett a cukor is emelkedett.Mindezek gyengíthetik a merevedést. Hosszú távon csak a testsúly csökkentése segít,hogy a keringés ne romoljon tovább. Ha tovább romlik a helyzet akkor gyógyszeres kezelés jön szóba,de csak receptre kapható szerek hatékonyak.


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2010. november 21., 16:54; Megválaszolva: 2010. november 23., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: