• Potenciazavar és Cialis szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Csanádi Gábor, urológus, andrológus! Köszönöm gyors válaszát. A leírtakkal kapcsolatban azt szeretném még megkérdezni, hogy van-e értelme a Cialis folyamatos szedésének akár 2,5 mg-os, akár 5 mg-os dózisban, ha nem élek folyamatos szexuális életet (a barátnőmmel távkapcsolatban élünk, két-három hetente találkozunk), és a kúra befejezése után maradandó hatás nem várható. A 2,5 mg Cialis hatására egyébként az éjszakai spontán merevedés megjelenik, de a hímvessző érintése továbbra sem okoz kellemes (régebben megszokott) érzést. További kérdésem, hogy a hormonpanel vizsgálatot normál urológiai rendelésen el lehet-e végeztetni, vagy speciális szakrendelést célszerű felkeresnem. Köszönöm további fáradozását.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Az 5 mg-os adag nem csak a merevedesre van jo hatassal, hanem altalanossagban az errendszerre is, emiatt a szivre es az erekre elonyos hatasu - igy a tulajdonkeppen erek halmazabol allo barlangos testekre is. Az akadalyt sajnos az ara jelenti. Amennyiben megengedheti maganak a napi 5 mg szedeset tudom javasolni, ha nem szeretne ennyit megelozesre forditani, az alkalmi szedesu szer hasznalata celszerubb, ha jol toleralja, nyugodtan probalhatja a 20 mg-os dozist.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 04., 21:56; Megválaszolva: 2010. október 08., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: