• Merevedési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! 30 éves férfi vagyok. Tavaly június óta szedek gyógyszert magas vérnyomásra. Tallitont, és Lavestrát. Kb 1 hónapja merevedési problémáim adódtak. Laborvizsgálaton 2 hete voltam, ami enyhe koleszterinszint emelkedést mutatott ki. Szeretném megtudni, hogy a merevedési zavar hátterében a vérnyomásbetegség állhat? Esetleg gyógyszer mellékhatásról is szó lehet? És azt is, hogy milyen megoldás jöhet szóba.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        Maga a magas vérnyomás is szerepet játszhat a merevedési zavar kialakulásában, azonban az Ön esetében gyógyszer mellékhatás is szóba jöhet. Háziorvosával konzultálva a vérnyomáscsökkentő gyógyszer váltása, valamint vércukormérés javasolt, panaszok fennállása esetén urológiai vizsgálat.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 08:55:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: