• Impotencia lehet cukorbetegségtől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!!

        A probléma , hogy a  férjem nagyon régen , pontosan 17 éve cukorbeteg, ebből 7éve már inzulinos.Már 10éve , hogy" normális" módon nem tudunk házaséletet élni, azóta orálisan működött a dolog, de most már nem képes kielégülni,, lehetséges , hogy az érszűkület olyan mértékű, ami miatt már nem fog  visszatérni, vagy esetleg lelki , idegi okai is lehetnek??A kora 62év, és ez a hosszú idő óta tartó betegség , azt jelenti , hogy végleges lenne??Válaszát előre is köszönöm , tisztelettel:Eszlári Katalin

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a impotencia témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A cukorbetegség valóban halad, hatására az erek állapota lassan romlik. Lemondani a házaséletről azonban semmiképpen sem kéne. Javaslom, keressenek fel egy urológust, aki tud hím nemi hormon szintet is nézetni, és a megfelelő gyógyszeres segítséget meg tudja adni.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2009-01-21 15:37:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: