• Merevedésizavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/Nő!

        30 éves férfi vagyok. Magas vérnyomásra szedek gyógyszereket. Pár hónapja merevedési problémáim lettek. Elmentem az orvosomhoz, és kaptam másfajta vérnyomásgyógyszereket. Ő azt mondta hogy valószínű hogy a gyógyszerektől van.Semmi testi panaszom nincsen! A probléma nagyon megviselt, és azóta is előjön. Már félek elkezdeni a szeretkezést mert nem tudom hogy sikerülni fog-e! Nem tudom hogy tényleg a gyógyszerektől van-e, vagy valami más bajom van? Lehet hogy pszichés baj van? Szedjek megint más gyógyszereket? Válaszát köszönöm !

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Olvasónk!

         

        Jól gondolja, a szervi okon kívül a merevedési panaszoknak gyakran lelki oka van. Gyógyszert fölösleges váltani. Kár lenne a merevedést aggodalommal rontani, hiszen nincs oka rá. Ossza meg félelmeit a párjával, és közösen túl lesznek ezen a nehezebb időszakon.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-16 15:02:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: