• Mi lehet a baj? Szúró fájdalom a makk bal pereme alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr. Az a problémám hogy a makkom bal pereme alatt szúró fájdalmat szoktam érezni ami akkor jön elő ha a péniszem állapota kezd változni ez nem feltétlenül azt jelenti hogy merevedik hanem akár ha csak el kezd vérrel telitődni. A környezetébe semmi elváltozást nem érzek és nem is látok és a fájdalom sem állandó csak bele nyilalló de nagyon aggaszt, éjszaka jobban érzem mer általában rajta fekszem és akkor sokat merevedik a péniszem. Az urológushoz csak 6.-ára kaptam időpontot. Kérdésem az lenne hogy mire számíthatok és miért pont a makkom bal oldalánál érzem csak?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        A problémájának a megoldásához urológusi vizsgálatra van szükség, így interneten keresztül nehéz ez ügyben okos tanácsot adni. Tanácsolom, hogy keresse fel urológusát.

        Dr Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-28 12:03:58; Megválaszolva: 2011. július 28., 07:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: