• Sildenafil citrate hatóanyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Azt szeretném megkérdezni Önöktől, hogy a Sildenafil Citrate hatóanyagú készítmény ( Viagra) rendszeres használata a szervetetben okozhat e hosszú távon egészségkárododást (pl: májban, vesékben), illetve mennyi idő múlva ürül ki a szervezetből a szedése után? Válaszukat előre is megköszönve, tisztelettel: D.J.

        Dr. Fekete Ferenc válasza a potencianövelő témában

        24 órán belül ürül ki, normális adagban szedve -ha valaki nem súlyosan beteg- ritkán okoz károsodást


        Dr. Fekete Ferenc
        urológus

        Dr. Fekete Ferenc

        Kérdés: 2011. december 20., 11:30; Megválaszolva: 2011. december 21., 19:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: