• Orvos válaszol összes kérdés

        Összes kérdés a(z) témában Gyakori kérdések a(z) témában
      • Térd fájdalom

        2017-05-22 19:07
        Jó napot kívánok! Azzal a kérdéssel fordultam önhöz hogy megértsem sérülésem okát, gyógyulási idejét , és mivel lehet gyorsítani a felépülésemet. Pénteken iskolában foci volt és aznap még nem jelentkezett semmi tünet. Másnap reggel a jobb lábamnál...

        Duzzanat a nyakon mitől lehet?

        2017-05-22 09:43
        Kedves Doktornő! Kb. egy hete vettem észre a nyakamon, a légcső jobb oldalán egy duzzanatot, mely nem mozdítható el. Amikor észrevettem, akkor tapintásra fájdalmas volt, és a torkom is 1-2 napig érzékeny volt, mintha kisebb torokgyulladás lenne. Nyeléskor,...

        Gomba?

        2017-05-21 15:57
        Tisztelt Orvos! Legútóbbi megfázásom az orvosom lebomlásibbal kezelte. Ez április legelején volt. Azóta a torkom kapar, vérbő,gyakran elmegy a hangom, leginkább reggel. Köpet minimális zöldesfehér. Reggelente sokszor a bal orrjáratom eldugul.A kaparó érzés...

        Fejbőr gyulladt gennyes

        2017-05-21 15:07
        Jó napot doktornő ! A fejboromon csómokba foltokba megjelent 5 hónapja a genny/genny csómok gyulladás. Minden nap mosok hajat rövid hajam van piszkos zsíros kézzel nem vakarom a fejboromet. Fájdalommal nem jár csak ha hozza nyúlok. Mennyek e orvoshoz vele vagy...

        Érzékeny makk

        2017-05-21 12:33
        Tisztelt Dr. Papos István urológus! Gyerekkoromban a fitymám le volt tapadva. Ezt akkor, 7 éves korom körül spray-s érzéstelenítéssel és egy kis nem éles szondával feloldották. Érzékeny a makkom. Urológus nem látott problémát. Azt mondta talán kissé...

        Érzékeny makk

        2017-05-21 12:14
        Tisztelt Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász! Érintésre érzékeny a péniszem makkja. Nem tudnám megmondani, hogy ez mindig így volt-e vagy csak kialakult, de az biztos, hogy gyerekkoromban le volt tapadva a fitymám amit akkor spray-s érzéstelenítéssel egy nem hegyes...

        Fülviszketés

        2017-05-21 11:43
        Tisztelt Dr. Zaránd Rajmund fül-orr-gégész! Édesanyám 60 éves. Két éve viszket mindkét füle, belül. A problémával fül-orr-gégészeti szakrendelést keressünk fel vagy más szakrendelésre tartozhat ennek a problémának az orvoslása? MR-, CT-, esetleg...

        Fura tüdőhangok

        2017-05-20 09:03
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, hogy az alábbi tünet adhat e okot aggodalomra: pár napja a jobb oldalamon testtartástól függően néha "fortyogó" érzésem van légzéshez köthetően, mind be- és kilégzésnél. Régen dohányoztam, immár ezt...

        Kisujj elvagasa

        2017-05-19 22:10
        Tegnap ajto fem zsanerral kisujj elvagas.Nem hajlitottam be mert fennallt a veszelye h.1.elhanyom magam 2.osszetojom magam. Csak folyovizzel tisztitottam. Bar nem vittem tulzasba. Ma fertotlenito spray-el a seb korul tisztitotta gyogyszeresz es osszehuztuk ragaszto csikokkal a...

        Lehetek terhes?

        2017-05-19 17:42
        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy április 2.-án voltam fogamzóképes.Aznap együtt is voltam a párommal,megszakításos módszerrel.Rá egy hétre 4-5 napos mestruációm volt(évek óta kevesebb vérzéssel).Az együttlétre rá 36.-dik...

        Mell ciszta leszívása

        2017-05-19 11:13
        Tisztelt Doktornő! Mammográfián találtak mindkét mellemben cisztákat. Több éve fennáll a problémám, de eleinte nem okoztak gondot. Idén januárban újra elmentem a vizsgálatra, ahol kimutatták, hogy a mindkét emlőben számtalan 1-4 cm éles kontúrú ciszta van...

        Lábgyengesèg szapora szivverès.

        2017-05-18 21:07
        Azèrt irok mert nekem olyan problèmám van hogy vèletszenszerüen kimegy az erő a lábambol ès hevesen ver s szivem olyankor.már 17 ève nehèz fizikai munkát vègzek,de nem csak a munkahekyen törtènik ez velem hanem ha ideges vagyok vagy èppen ha sètálok az...

        Papilloma cutis

        2017-05-18 17:57
        Tisztelt Doktornő! Anyajegy eltávolítás után kaptam a következő diagnózist: Papilloma cutis. M8051. 0. Mikroszkópos leírás: Ép bőrrel szegélyezett, felszínről kiemelkedő, kevés, faágszerűen elágazó kötőszövetes stromából és vaskos szaruréteggel...

        Pajzsmirigy alul vagy túlműködés?

        2017-05-18 17:27
        Tisztelt Doktornő! 2006-ban eltávolították a jobb oldali pajzsmirigy lebenyt. Euthyrox 125 hormonpótlást kaptam. A mostani laborom eredménye: (2017.május) Szabad T3 : 5,70 pmol/L 2,80 - 6,50 TSH: 0,174 mU/l (ref.t.: 0,27-3,8 mIU/l) fT4: 21,9 pmol/l (ref.t.:10,6-19,4...

        Canesten-szoptatás

        2017-05-18 13:40
        Ha 1,5 éves kislányom már csak naponta egyszer (elalvás előtt) szopizik, lehet Canesten hüvelytablettát alkalmazni? Köszönöm válaszát!

        HIv fertőzes

        2017-05-18 13:30
        Tisztelt Doktor úr/hölgy! A kérdésem az lenne,hogy a hív fertőzést el lehet e kapni egy hív fertőzött nőtöl úgy hogy csak anális szex volt és az is óvszerrel de elszakadt a gumi ,termeszetesen azonnal észrevettük és abba is hagytuk nem folytattuk tovabb...

        Magas vérnyomás

        2017-05-18 09:52
        Valsartan Sandoz 160 mg vérnyomás csökkentőt szedek. Reggel felet, este felet. Édesanyámnak is magas a vérnyomása, stroke-ot is kapott, de felépült szerencsére. Amikor elkezdtem szedni a gyógyszert, akkor 180 volt a vérnyomásom, a háziorvos azt mondta mivel...

        bél baj?

        2017-05-18 07:53
        Tiszteletem.PAnaszaim kb 3 honapja kezdődtek jobb oldali alhasi fájdalommal a vakbelet kizárták nőgyógyászati vizsgálat negativ azóta a panaszaim minden naposak hol két oldalt szúrkál lent hol alhasban fáj görcsösen középen hol feljebb de valahol mindig nagyon...

        Kihagyott fogamzásgátló

        2017-05-17 23:16
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A második hete szedem ezt a levél fogamzásgátlót. Két egymásutáni gyógyszer kimaradt. Lehet terhesség az utána következő napi együttlétből? Ha igen, lehet tenni még ellene? Köszönettel

        Prosztata rák

        2017-05-17 20:56
        Tisztelt Doktor Úr! Édesapámnál rosszindulatú prosztata rákot állapítottak meg 2017. márciusában. Volt biopszia melynek eredménye: Gleason score 10 baloldal Gleason score 9 jobboldal PSA érték 53,4 Adenocarcinoma a rák tipusa (ha jól értettem) a tumor...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!