• Mi lehet a baj? Lehetséges-e izom,vagy csont gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Segítségét szeretném kérni abban,h mi lehet a problémám!Lassan már 8 éve küzdök egy olyan fájdalommal,ami a jobb oldalamat érinti,ez a hólyag ,a vakbél környéke,a medence csontom teteje feletti rész és hátul a derekam lent nagyon fáj.A hólyagom nyomásra nagyon érzékeny és ez a fájdalom ilyenkor eljut az oldalamig.Ez havonta kijön és akkor nem bírok kikelni az ágyból,hányinger kerülget,levegőt alig kapok ,szédülök ,gyenge vagyok és néha még lázas is.Múlt évben májusban szültem és a terhesség alatt ez nem jött elő és szülésnél viszont azt hittem meghalok úgy fájt.Utána idén januárban lett egy párkapcsolatom és újra elkezdődött ez az egész ,még folyásom is lett,aminek elég kellemetlen illata volt és megint jöttek ezek a tünetek,fájások,és odáig ment a dolog,h most már be kellett vinni sürgősségire,ahol fertőzést állapítottak meg a vizeletemben,ott felírtak egy cifrán nevű gyógyszert,aztán elmentem urológiára,ahol megnézték megint a vizeletemet,abban gennyt mutattak ki,akkor kaptam supraxot és 3db-os hüvelykúpot ,közben csináltak egy ultrahangot,ami negatív lett és elküldték a vizeletemet,ami szintén negatív lett.Később vissza mentem a papírokkal és újra kaptam supraxot ,mert a fájdalom nem múlt el és még kliont is kaptam,viszont már nincsen folyásom.Most ott tartok,h bejelentkeztem majd nőgyógyászhoz és ,ha akkor sem találnak semmit,akkor elmegyek ortopédiára.sajnos még szexuális kapcsolatot sem tudok létesiteni,mert utána nagyon fáj és előjönnek a tünetek.az orvos szerint "lehet",h még is csak vesemedence -gyulladásom van.Ön szerint mi állhat a probléma mögött??Lehetséges-e izom,vagy csont gyulladás?szeretnék már ezen túl jutni,hogy végre egészséges életet élhessek,fájdalmak nélkül. Válaszát előre is köszönöm! Maradok Tisztelettel: Almási Szandra

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Szerteágazó panaszai miatt belgyógyászati,urológiai és nőgyógyászati vizsgálat szükséges.Negatív eredmények esetén szóba jön a laparoszkópiás vizsgálat hasűri revizió elvégzése céljából.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 31., 08:42; Megválaszolva: 2011. november 02., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: