• hüvelyflóra??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az alapvető problémám, amivel megkerestem Önt, nőgyógyászati eredetű. A párom pénisze minden szeretkezés után kipirosodik, majd lehámlik és sokáig irritált marad (száraz a bőre és érzékeny). Nekem semmi tünetem nincs, se égő, viszkető érzés, csak nagy ritkán folyás, ami fehér színű és szagtalan, kevés mennyiségű. Baktériumos arcüreggyulladásom volt, 3 hónapig kezeltek, mire kilábaltam. A fent említett problémám is az arcüreg betegséggel egy időben kezdődött. Voltam nőgyógyásznál többször is. Először Canesten hüvely kombit írt fel, de semmi nem változott. Aztán Cifloxin (elsősorban az arcüregemre) és Pimafucin, valamint Mycosyst gyno-t kaptam. Ugyanúgy semmi változás és nincsenek is gombás tüneteim. Ezután elhasználtam 1 doboz Génia92 hüvelykúpot, de továbbra sincs változás, talán csak annyiban, h enyhültek a tünetek, a barátomon egy nappal később jöttek a fent leírt tünetek és valamivel gyorsabban rendbejött. Teljesen tanácstalan vagyok mitől lehet. Először azt gondoltam, h felborult a hüvelyflórám egyensúlya, de az ennyire nehezen állítható helyre? Probiutikumot kellene használnom?Ha igen, tudna javasolni vmit? Vagy ha nem, akkor mi lehet a bajom? Várom mielőbbi válaszukat!

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Történjen hüvelyváladék vizsgálat és szexuálisan terjedő fertőző betegségekre vonatkozó szűrés Önnél és a pertnerénél is.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 30., 00:15; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: