• segítség babát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő(Úr)Azt szeretném kérdezni,hogy április óta szedek L-Thiroxint a pajzsmirigyemre,az értékeim már jók voltak mikor a nőgyógyászom felirt clostibegyt tablettát,hogy a meglévő peteérést erősítse kicsit,de3 sajnos nem volt elég körültekintő és nem vette figyelembe hogy esetleg a closti a pajzsmirigy értékeket ronthatja,így most a harmadik havi adag után sajnos 11,46 lett a TSH-m mivel kisbabát szeretnék ez az érték nagyon nem jó,az orvos annyival elintézte hogy akkor menjek meddőségi centrumba.Nem szeretnék oda menni,mert már sajnos még egyszer nem szeretném végig csinálni ezt az egész tortúrát amit az elmúlt fél évben végig csináltam,hogy jó legyen a pajzsmirigy érték,a fogyás és a rengeteg hőmérőzés..stb...Tud-e valamit tanácsolni,hogy mi az amit még így természetes módon tudok tenni a babáért..El vagyok keseredve ,hogy hiábavaló volt az elmúlt idő:(köszönöm a válaszát..Üdv:Ágnes

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Ágnes! A meddőségi kivizsgálás és kezelés komplex szemléletet igényel, a meddőségi specialisták nemcsak a nőgyógyászat terén vannak otthon, hanem a meddőséget befolyásoló összes probléma területén, tehát a pajzsmirigy problémáját és a meddőségi problémát valóban a legtanácsosabb lenne meddőségi specialistának kézbe vennie. Olyan természetes gyógymód, mely ezeket a. problémákat megfelelően orvosolja, nem ismert. Saját érdeke, hogy ne teljen az idő hasztalanul, mielőbb forduljon egy meddőségi specialistához!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 30., 00:11; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: