• GYNEX SZEDÉSE

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jÓ NAPOT KÍVÁNOK! sZERETNÉM MEGÉRDEKLŐDNI HOGY HA SZEDEM A BROMOCRIPTINT, MEG A CLOSTILBEGIT GYÓGYSZERT , AKKOR HA ELKEZDENÉM A GYNEX NEVÜ SZERT SZEDNI ÁRTANÉK A HORMONJAIMNAK?nAGYON SZERETNÉNK KISBABÁT DE EDDIG NEM SIKERÜLT TEHERBE ESNEM.EGYIK ISMERŐSÖM AJÁNLOTTA A GYNEXET HOGY MÁR SOK NŐNEK SEGÍTETT A TEHERBE ESÉSNÉL, DE ÉN ADDIG NEM MEREM SZEDNI MÍG EGY HOZZÁÉRTŐ ORVOS MEG NEM ERŐSÍT ABBAN HOGY SZEDHETEM. VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

        Dr. Boros Miklós válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező!Tájékoztatásul közlöm,hogy minden nőgyógyászati kezelés esetén csak a kezelőorvos tudtával és beleegyezésével szedhet egyéb készítményt.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 26., 09:09; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: