• Sikeres terhességre készülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztor doktor ur/no, szeretnem tudni, h veteles utan (ami 12 hetesen zajlott) juniusban, elkezdheto e mar a babaprojekt. es ha igen akkor mire legyunk figyelmesek, hogy minden rendben menjen. az orvosom meg junisban mikor elveteltem FEMIBION nevu gyogyszert irt fel,amit akkor kell szednem, ha szeretnenk babat, ugy olvastam ebben tobb folsav van mint az Elevitben, azert kaphattam a Femibiont mert folsav hianyom volt es ettol veszithettem el a babat???most eleg e ha csak a femibiont szedem? es fennalhat az eselye az ujabb vesztesegnek???mire figyeljek, ami sikeres terhessegget eredmenyezne?? tisztelettel es elnezest a sok kerdesert.

        Dr. Boros Miklós válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!Fél év pihenést szoktunk javasolni.A vitamin előkezelés bölcs dolog.A vetélés szövettana még adhat más információt,de erről nem írt semmit.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 25., 18:06; Megválaszolva: 2011. október 26., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: