• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Rendszeresen visszatérő nőgyógyászati panaszaim(folyás, viszketés) voltak évek óta. Idén nyáron kiderült, méhszájsebem van, ezért szeptemberben orvosom LOOP conisatio-t végzett. Ettől reméltük a megoldást. A szövettan eredményem jó lett, de azóta is van folyásom, néha viszketek. Ön szerint mi lehet ennek oka? Szeretnénk második babát, de nem tudom így belevághatunk-e. 6 héttel a műtét után lehet irrigálni? Talán ez az egyetlen dolog, amit még nem próbáltam a problémám megoldására. Már nagyon el vagyok keseredve. Van erre egyáltalán valami végleges megoldás? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Pivike

        Dr. Herman Tünde válasza a Méhszájseb témában

        Kedves Kérdező! Történjen hüvelyváladék tenyésztés és szexuálisan terjedő fertőző betegségekre szülés, amennyiben ez negatív a hüvely saját flóráját kell helyreállítani, menses után Gynoflor hüvelytabletta és hetente egyszer bórsavas hüvelykúp használatával.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 24., 14:15; Megválaszolva: 2011. október 25., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: