• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeptember 23-án voltam együtt a párommal, megszakításos módszerrel védekeztünk. 2nap múlva a normál időben (szeptember 26) barnás vérzésem volt, ami csak két napig tartott. A menstruációs 22-23naponta szokott megjönni és általában 4-5napig tart. Azóta enyhén görcsöl mindig az alhasam tájéka, a mellem sokszor fáj és feszül, nagyon gyakran van hányingerem és néha minden percben el tudnék aludni. A menstruációmnak,már 7napja meg kellett volna jönnie. (október 17.) Múlt héten hétfőn délután csináltam tesztet, ami negatív lett. Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok, csak korán csináltam a tesztet és az is baj,hogy délután? Igazából nem baj,ha jön a baba, azért szeretném tudni, hogy vigyázhassak rá :) Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Ha szeptember 23-án esett volna teherbe, azt október 17-én a teszt már ki tudná mutatni, de a teszt ritkán tévedhet, ezért csináljon egy kontroll tesztet reggeli vizeletből. Friss teszttel keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 24., 10:49; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: