• Egészségügyi küret után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A múlt hét péntekén (okt. 21.) a kedvesem egészségügyi küreten esett át. Az ambuláns műtét után a kezelőorvos többek között arra is felhívta a párom figyelmét, hogy tartózkodjon a szexuális élettől két hétig, ami teljesen természetes. Mint tudjuk, a hölgyeket pusztán klitoriszuk pl. kézzel történő ingerlésével is el lehet juttatni az orgazmus annyirán gyönyörű állapotába, ha az a tettre kész kéz igen tiszta a fennálló fertőzésveszély miatt. Az orgazmus nőknél az uterus összehúzódásaival is jár. Kérdés, hogy a méh fent leírt módon előidézett összehúzódásai is problémát/késedelmet okozhatnak-e a gyógyulásban, vagy az örömszerzés ilyen kényszerű módjától is tartózkodni tanácsos a gyógyulásig? Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: Péter

        Dr. Herman Tünde válasza a küret témában

        Kedves Kérdező! Ezt az utat az örömszerzésre választhatják!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 24., 09:24; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: