• Furcsa hónap

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 09.17-én együtt voltunk a párommal védekezés nélkül.19-20-án mintha ovulációm lett volna.szúró húzó fájdalommal járt a bal petefészeknél..innentől kezdve folyamatosan ezt éreztem némi alhasi görccsel társitva 2 hétig, hol gyengébben jött, hol erősebben. csak szenvedtem.munkahelyemen 5-10 percenként le kellett ülnöm, mert nem birtam az állást.a fekvés tett jot a melegvizes fürdő után..tesztjeim lehet koraiak voltak, mindegyik negativ lett..okt.4-én jött a menzeszem 3-4 napos késéssel, ami 2-2,5 napig tartott,ezalatt feküdni kellett, nagyon gyenge voltam.ezután 2,5 napra minden elmult,és ujabb 2 napig barnás rózsaszines valami távozott,és még azóta is néha szúr a bal oldalon lent! pár napja voltam orvosnál mert hónapokig sok volt a folyásom is arra kaptam 2 féle kúpot, gyulladást álapitott meg! elmondtam neki a mult honapi esetet, és közölte hogy természetes dolog.de meg nem vizsgált ultrahangosan.de ebben a szeptemberi honapban a folyásom viszont alig volt! és most sem érzékelem, csak minimálisan!szeretném megtudni hogy a leirtak alapján mi lehetett a bajom? nem fordult velem még ilyen soha, azonkivül, hogy esetleg szokott késni a menzeszem..és ugy gondolom nem normlis dolog ha valakinek 2 hétig görcsei és szúrkái vannak...válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A fájdalom hátterében sok minden állhatott, az akkor elvégzett vizsgálat lett volna informatív.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 23., 17:32; Megválaszolva: 2011. október 25., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: