• Baj lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Nagyon aggódom, mert azt tapasztaltam a hüvely bement és a húgycső között lehet tapintani nálam valami kis dudort!Eddig is ott volt, de nem foglalkoztam vele, mégis aggódok most, hogy ez normális?Vagy lehet valami daganat?Panaszaim nincsenek!Kérem jelezzen vissza nekem!Nőgyógyásznál voltam és ő nem talált semmi rendellenest, de nem kérdeztem tőle!Lehet csak elkerülte a figyelmét?Nagyon köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Az, hogy mit tapint leírás alapján sajnos nem elég informatív, azzal tudom megnyugtatni, hogy ha kórosról lenne szó, akkor a nőgyógyászati vizsgálatnál az orvos észrevette volna, ha aggasztja, menjen vissza a nőgyógyászhoz, és konkrétan kérdezzen rá, hogy mi az a tapintási lelet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 21., 03:30; Megválaszolva: 2011. október 22., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: