• Folytonos pecsételés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006-ban kezdődtek a problémáim, köztes pecsételéssel, melyet ideiglenesen, gyógyszerrel "helyreállított" az orvosom. 2007. májusában kisfiam született, a terhesség első felét szinte végigpecsételtem, okát nem találták. 2008-2010. között fogamzásgátlót szedtem, a pecsételés ekkor sem szűnt meg, mióta abbahagytam, fokozódott. Eddig csak félidő környékén jelentkezett, mostanság már a menstruáció vége után néhány nappal, majd félidőt követően is, akár többször egy cikluson belül. Jelenleg mellfájdalom is kíséri. Kisbabát szeretnénk, miután closilbegyt segítségével nem sikerült teherbe esnem (már 2 gyerkőcünk van), az orvosom meddőségi centrumot javasolt, minden egyéb kivizsgálás nélkül. A pecsételést akárhányszor említettem neki, figyelmen kívül hagyta, nem foglalkozott vele. Egyre inkább úgy érzem, hogy ez nem normális. Milyen kezelésekre/vizsgálatokra volna szükségem? Mi okozhatja a folytonos pecsételést? Számíthatok arra, hogy ha netán teherbe is esem, ismét pecsételni fogok a terhesség alatt? Köszönettel:

        Dr. Vereczkey Attila válasza a pecsételő vérzés témában

        Tisztelt Asszonyom! A ciklus közötti pecsételő vérzések okát nem mindig lehet kideríteni, számos oka lehet, megszüntetni nem könnyű. Egyetértek orvosával abban, hogy forduljon meddőségi centrumhoz. Nem szükségszerűen fog következő terhessége esetén is pecsételni. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila

        Kérdés: 2011. október 19., 08:13; Megválaszolva: 2011. október 20., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: