• Késik a menszeszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok Doktornő ! Segítséget szeretnék kérni,én 16 éves vagyok és 7 hónapja van párom,volt már nemi életünk.A múlt hónapban 15-16.-a körül megjött és 3 napig normálisan meg is volt,úgy ahogyan szokott,de most már 18.-a van és még nem jött meg,szokott szúrkálni a hasam és fáj.Gyakran vizelnem kell..100%,hogy terhes vagyok?Mert 3 hónappal ezelött volt már ilyen és késett 1 hetet,de én akkor is félek,mert a barátommal felelőtlenül megszakítással "védekeztünk" , Ön szerint biztos,hogy terhes vagyok?Kérem segítsen,kétségbe vagyok esve.Előre is köszönöm.Viszontlátésra!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Szóba jön terhesség, ennek igazolására vagy kizárására terhességi tesztet javaslok. A menses késésének oka lehet terhességen kívül stressz, belgyógyászati ok, hormonális probléma, stb. Remélhetőleg nem terhesség miatt késik, érdemes a jövőben megbízható védekezési módszert találni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 18., 12:03; Megválaszolva: 2011. október 18., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: