• Köztes vérzés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három gyermeket szültem hála istennek, semmi problémám nem volt eggyik terhességemnél sem. Vérzésem mindíg időben és pontosan jelentkezett, viszont az utóbbi fél évben kevesebb mint az előtte lévő időkben. Most fordult elő velem először hogy pontosan a hó közepén enyhe kis pecsételő barnás vérzés jelentkezett. Semmi has fájás és semmi rossz közérzet nem jelentkezett vele. Semmiféle nőgyógyászati problémáim nem voltak soha, de ez most egy kicsit megílyesztett. Idősebb hölgy ismerőseim esetleg korai változókorra hívták fel a figyelmemet. Lehet-e 37 évesen már ez az oka, vagy sürgősen keressek fel egy nőgyógyászt? Előre is köszönöm válaszukat!

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!Cikluszavarról van szó,ezért Nőgyógyászaton jelentkezzen.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 17., 09:44; Megválaszolva: 2011. október 18., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: