• Menzesz problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, remélem tud nekem pár bíztató dolgot írni a problémámmal kapcsoltaban. Szóval az én kis történetem: 1,5 éve szedtem a fogamzásgátlómat (dianille). júni vége júli eleje körül jött meg a menzeszem pár napra. Én együtt voltam a párommal júli. közepén, de mivel ő a munkája miatt kiköltözött külföldre így én augusztus elején abba hagytam a fogamzásg. szedését. a párom haza jött meglátogatni engem augusztus 24-én és aznap este együtt is voltunk, de mivel nem használtunk óvszert hanem ő kiszállt így a biztonság kedvéért másnap este bevettem egy esemény utáni tablettát. A mai napig nem jött meg a vérzés és nem tudom az okát. Viszont én szeptember végén csináltam terhességi teszteket (3db-ot), mindegyiket a reggeli első vizeletből és mind a 3 negatív lett, gondoltam várok, hátha megjön közben (mert menstruációs fájdalmakat éreztem a hsamnál) de a tegnapi napon sokalltam be és elmentem nőgyógyászhoz, ő megvizsgált engem először ujjal majd ultrahanggal. Azt mondta hogy nem lát semmit és felírt nekem egy gyógyszert amit 5 napig kell szednem (napi 2 dt-t) elvileg a gyógyszer abba hagyása után 10 napon belül meg kell jönnie. Önnek mi a véleménye az esetemről? Sajnos nekem mindig is voltak problémáim a menzeszemmel:( További szép napot.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! A vérzészavart a tabletta addig rendezi, míg szedi, utána a kompenzáló hatás megszűnésével újra jelentkezik a probléma. Célszerű lenne a ciklusbeállítás, ha a mostani kezelés hatására nem rendeződik tartósan a probléma, ez esetben újra nőgyógyászati vizsgálat lesz indokolt. A probléma oka legtöbbször funkcionális zavar.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 15., 16:59; Megválaszolva: 2011. október 17., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: