• Fájdalmas nőgyógyászati vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődnék, hogy ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton és nagyon nagyon fájt, rákszűrés nem kellett, mert márciusban volt. Úgy éreztem, mintha tűt szúrtak volna a méhembe és utána a méhszájat sokáig kapargatták, ami szintén fájt. Milyen tipusú vizsgálat lehet az ilyen, hiszen eddig soha nem tapasztaltam hasonlót sohasem fájt a vizsgálat. Az orvos szerint minden rendben, de félek, hogy felsértett, amint viszont nem érzek. Barnás folyásom van azóta. Kérem szépen szíveskedjen válaszolni. Köszönöm szépen!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Ha az orvos eltérést nem talált, az megnyugtató, ezek szerint szervi ok nem áll a fájdalom hátterében. A barnás vérzés vizsgálat után nagyon gyakori. Ha esetleg azóta is vérzik vagy fájdalma van, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 14., 18:54; Megválaszolva: 2011. október 17., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: