• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/nő! Nőgyógyászati problémával fordulok Önhöz. Körülbelül egy hete kezdődött a nemi szervemnél viszketés. Tudni kell, hogy nagyjából 2 hónapja volt egy gombás fertőzésem, amit Canesten Kombival kezeltem. Voltam orvosnál, a Klion-D 100 hüvelytablettát irta fel a Doktor Úr. Közben beszélt valamilyen öt napos kúráról, ekkor említettem meg neki, hogy nemrég múlt el a menzeszem, igy nem értettem, hogy hogyan kell ezt az ötnapos kúrát végezni, mivel a gyógyszertárban is 10napos kúráról beszéltek. Szeretném megkérdezni, hogy ez az öt napos kúra hogyan zajlana? Esetleg csinálhatom egybe a 10 napot? Még azt szeretném kérdezni, hogy a kúra alatt óvszerrel lehet nemi életet folytatni, vagy nem ajánlott? Várom válaszát, köszönettel: Melinda

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A Klinon D-100 hüvelykúpot, amennyiben a doktor elegendőnek találta 5 napig kell alkalmazni, este a hüvelybe helyezni, mensest követően.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. október 12., 21:40; Megválaszolva: 2011. október 13., 23:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: